Newbornfotografie

Newbornfotografie

Ben je in verwachting of pas geleden bevallen en wil jij graag een mooie serie foto’s van jouw pasgeboren baby, mail mij dan om een datum voor een shoot voor newbornfotografie te reserveren.

Newbornfotoshoots vinden bij mij in de studio plaats. De studio staat gereed en ik heb veel verschillende accessoires waarmee ik de baby kan fotograferen, zoals zachte dekentjes, lakentjes, manden, sjaaltjes, stofjes, mutsjes etc. Maar natuurlijk is het ook leuk om eigen spulletjes mee te nemen, zoals de lievelingsknuffel of het eigen dekentje, mutsjes, sjaaltjes, omslagdoeken etc. Dat maakt de foto’s nog persoonlijker.

We plannen de afspraak zo dat deze past in het natuurlijke ritme van jullie kleintje. De ervaring leert dat dat in de ochtend is na een voeding en een warm badje. Stel zelf voor de shoot al wat outfits samen. Natuurlijk zijn foto’s zonder kleertjes ook schattig.

Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal de 20 mooiste foto’s bewerkt en online in hoge resolutie.


NEWBORNFOTOSHOOT: EUR 125,00

Hierbij zit inbegrepen:

Ongeveer een uur foto’s maken in de studio of op locatie.

Minimaal 20 professioneel bewerkte foto’s in kleur/z-w in hoge resolutie, online verstuurd via WeTransfer.

  • Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat je dit niet wilt.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op.