Babyfotografie

Babyfotografie

Babyfotografie: ‘ Een prachtige herinnering aan die allereerste superspeciale gebeurtenissen met jullie kleintje, een moment om nooit te vergeten‘.

Babyfotografie is een fotoshoot van jouw baby die al wat ouder is en wat minder slaapt. Jouw baby wordt in verschillende settings gefotografeerd. Een eventueel ouder broertje of zusje kan altijd aanschuiven in de fotostudio. Bovendien maak ik ook foto’s van papa en mama met de baby.

Vaak wordt ervoor gekozen om ter gelegenheid van de eerste verjaardag een leuke fotoshoot te boeken. Als je een shoot boekt als de baby een maand of  11 is kan met de foto’s de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje worden gemaakt.

Voor een babyfotoshoot kun je terecht in mijn fotostudio of kom ik bij je thuis voor een lifestylereportage. In mijn fotostudio hangen verschillende achtergrondjes. Bovendien heb ik allemaal mooie accessoires zoals zachte dekentjes, vachtjes, kussentjes en mandjes om leuke settings mee te creĆ«ren en jouw baby schattig op de foto te zetten. Om de foto’s nog wat persoonlijker te maken is het overigens ook leuk om wat eigen spulletjes mee te nemen zoals een lievelingsknuffel of speeltje of een omslagdoek.

Ben je benieuwd naar mijn eerdere babyfoto’s? Neem een kijkje in mijn portfolio.