Newbornfotografie

Wat is Newbornfotografie?

Newbornfotografie: “Een prachtige herinnering aan die allereerste superspeciale dagen met jullie wondertje, een moment om nooit te vergeten”.

Newbornfotografie is een fotoshoot van jouw pasgeboren baby. Je baby wordt slapend in verschillende houdingen gefotografeerd. De fotoshoot kan het beste plaatsvinden binnen twee a drie weken na de geboorte. De baby slaapt dan nog veel.

Dus, ben je zwanger (of net bevallen) neem dan tijdig contact met mij op voor het inplannen van de shoot. Wordt de baby te vroeg of te laat geboren dan kunnen we de datum altijd iets naar voren of naar achteren verschuiven.

Voor een newborn fotoshoot kun je terecht in mijn fotostudio of kom ik bij je thuis voor een lifestyle reportage. In mijn fotostudio hangen verschillende achtergrondjes. Bovendien zijn er mooie accessoires zoals zachte dekentjes, vachtjes, kussentjes en mandjes om leuke settings mee te creëren en jouw baby schattig op de foto te zetten. Om de foto’s nog wat persoonlijker te maken is het overigens leuk om ook eigen spulletjes mee te nemen, zoals een knuffel of een mooie omslagdoek.

Natuurlijk kan een eventueel ouder broertje of zusje ook altijd aanschuiven in mijn studio. Daarnaast maak ik ook altijd een paar foto’s met papa en mama en de pasgeborene.

Ben je benieuwd naar mijn eerdere newbornfoto’s? Neem een kijkje in mijn portfolio.

 

Newbornfotografie Wesse
Newbornfotografie Wesse
Newbornfotografie Tess
Newbornfotografie Bentley