Over mij: Monique Nankman

Over mij

” Over mij: Gedreven en creatief in het vinden van de juiste compositie, ga ik vol passie voor jou aan de slag. Dit ben ik: Monique Nankman – hier met mijn drie kinderen Ciska, Haijo en Paul, toen 9, 11 en 12 jaar oud” .

Over mij
Over mij

Over mij: Ik ben Monique Nankman.  Samen met mijn man Peter en onze drie kinderen Ciska, Haijo en Paul en onze hond Bobbie woon ik in Appingedam. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in fotografie. Vroeger als kind bekeek ik al graag de foto’s bij opa en oma en bedacht daarbij mijn eigen verhaal. Ik begon al met fotograferen toen ik een jaar of tien was. Mijn eerste camera was een kleinbeeld camera van het merk: Konica. Dit was nog in het analoge tijdperk. Vroeger fotografeerde ik echt van alles. Eerst dieren en insecten daarna landschappen en lekkere gerechten en toen familieleden. Daarna bracht ik dan mijn rolletje weg en wachtte ik in spanning af.

Gaandeweg ben ik me steeds verder gaan verdiepen in fotografie. Zo heb ik onder andere in 2012 een opleiding aan de fotoacademie in Groningen gedaan.

Ten slotte merkte ik dat ik het allerliefst bezig ben met het fotograferen van mensen. Dat begon met het fotograferen van de kinderen, daarna ook vrienden en bekenden en collega’s. Ik houd mij vooral bezig met portretfotografie. Deze fotoshoots vinden plaats in mijn fotostudio of bij jou thuis of op locatie.

Wat fotografeer ik?

Je kunt bij mij onder andere  terecht voor een zakelijke fotoshoot met portretten of groepsfoto’s voor een website van een bedrijf of gewoon omdat je mooie foto’s wilt van jezelf of van je kind of je gezin.

Om nog iets meer te vertellen over mij.

Natuurlijk kan ik het niet laten om mijn drie kinderen vaak te fotograferen.  Vanaf het eerste prille begin tot en met nu. Ik heb ze vaak in mijn fotostudio of maak foto’s van ze in en om het huis. Ik ben gedreven en vol passie om gebeurtenissen op het juiste moment vast te leggen. Mocht je hiervan meer willen zien kijk dan in mijn port folio op deze website op facebook of instagram (@moniquenankmanfotografie).

Hoewel ik mijn analoge camera allang heb ingeruild voor een digitaal toestel vind ik het toch nog steeds leuk om met een analoge camera foto’s te maken en werk ik ook regelmatig met analoge middenformaat film, vanwege de mooie zachte warme sfeer en de korrel die vaak echt iets aan de foto toevoegt.

Wil je meer zien van mijn werk neem dan ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina: http://facebook.com/moniquenankmanfotografie of op mijn Instagram.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op.