Portretfotografie

Portretfotografie

Wil jij graag een mooie serie foto’s van jezelf. Om jezelf zakelijk te kunnen presenteren op social media of website of gewoon omdat het ontzettend leuk is om een uitgebreide reportage met veel leuke en verschillende foto’s van jezelf te hebben. Boek dan een shoot voor portretfotografie en mail mij om een datum voor de shoot te reserveren.

Natuurlijk is het ook altijd een heel geslaagd cadeau om aan iemand te geven.

Portret fotoshoots vinden bij mij in de studio plaats. De studio staat gereed met verschillende achtergronden. Wat doe je aan: zwart, wit, donkerblauw, alles is wel goed eigenlijk. Vooral kleding die past bij wat je wilt uitstralen en waar je je prettig bij voelt.

Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal de vijf mooiste foto’s bewerkt en online in hoge resolutie. Maar meestal zijn dat er veel meer.


PORTRET FOTOSHOOT: EUR 75,00

Hierbij zit inbegrepen:

Ongeveer een uur foto’s maken in de studio of op locatie.

Minimaal 5 professioneel bewerkte foto’s in kleur/z-w in hoge resolutie, online verstuurd via WeTransfer.

  • Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat je dit niet wilt.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op.