Nieuwsbericht Monique Nankman

 Nieuw(s) blog bij Monique Nankman Fotografie

Welkom op mijn fotografie blog.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn fotografie blog. Op mijn blog vind je mijn meest recente fotografie werk en lees je over het reilen en zeilen bij Monique Nankman Fotografie.

Ik begon al met fotograferen toen ik een jaar of tien was. Mijn eerste camera was een kleinbeeld camera van het merk: Konica. Dit was nog in het analoge tijdperk. Vroeger fotografeerde ik echt van alles. Eerst dieren en insecten daarna landschappen en lekkere gerechten en toen familieleden. Daarna bracht ik mijn rolletje weg en wachtte in spanning het resultaat af.

Ten slotte merkte ik dat ik het allerliefst bezig ben met het fotograferen van mensen. Dat begon met het fotograferen van de kinderen, daarna ook vrienden en bekenden en collega’s.

Hoewel ik mijn analoge camera allang heb ingeruild voor een digitaal toestel vind ik het toch nog steeds leuk om ook met een analoge camera foto’s te maken. Ik heb momenteel een Pentax 645N middenformaat en een Yashica Mat 6×6 formaat waar ik nog regelmatig foto’s mee schiet.

Wat fotografeer ik?

Je kunt bij mij onder andere terecht voor portretfotografie, newborn- en babyfotografie, zwangerschapsfotografie, bevallingsfotografie en familieportretten. Of je nu een zakelijke fotoshoot met portretten of groepsfoto’s voor een website van een bedrijf wilt of gewoon omdat je mooie foto’s van jezelf wilt of van je kind of je gezin.

Door het online mogen zetten van de fotoshoots is het balletje gaan rollen. Ik krijg  leuke reacties en likes op de foto’s die ik op mijn website en facebook zet. Hier komen dan weer leuke nieuwe opdrachten uit voort.

Via mail contact leer ik mijn klant een beetje kennen en bespreek ik de wensen van de fotoshoot. Soms bezoek ik van te voren nog even een mooie locatie of schaf ik leuke props en accessoires aan voor een fotoshoot in mijn fotostudio. Als de shoot dan voorbij is ga ik aan de slag met de foto’s. Ik vind het lastig om een selectie te maken van de mooiste foto’s. Vaak ga ik met alle foto’s die ik heb gemaakt aan de slag. Zo komt het vaak voor dat ik na de fotoshoot een hele serie foto’s voor je klaar heb.

Nadat de foto’s klaar zijn verstuur ik ze per mail en vraag ik altijd nog een keer extra of ik ze (alsjeblieft) online mag zetten, daarna wacht ik met smart de reacties af.

Wil je meer zien van mijn werk kijk dan ook eens op mijn instagram account of mijn Facebook pagina http://facebook.com/moniquenankmanfotografie http://www.instagram.com/moniquenankmanfotografie

Ik hoop je gauw te zien.

Groetjes,

Monique Nankman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *